به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، رژیم صهیونیستی 127 میلیون دلار از مالیاتهای جمعآوری شده از فلسطینیها را که باید به مقامات تشکیلات خودگردان تحویل دهد، در تلافی شکایت فسطین از این ژیم به دادگاه جنایی بینالملل، مصادره کرد.
بر اساس توافق میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی، جنبش فتح قبول کرده که دسترسی کافی به زیرساختهای ترانزیتی مانند فرودگاه و بندر را ندارد و بر همین اساس، وظیفه جمعآوری مالیات فلسطینیها را به مأموران اسرائیلی واگذار کرده است.
صهیونیستها اما این پول را که مبلغ قابل توجهی نیز هست، وجهالضمان تن دادن حکومت خودکردان به خواستههای خود میدانند. مثلا در سال 2006 که صندوقهای رأی فلسطینی، «حماس» را پیروز انتخابات نشان داد، اسرائیلیها به نتایج آرا اعتراض کردند و 55 میلیون دلار مالیات جمعآوری شده را، بلوکه کردند.
این بار هم، فلسطینیهایی که دیدند پیشنویس قطعنامه پایان اشغال کرانه باختری، در شورای امنیت سازمان ملل متحد، با فشار آمریکا و انگلیس رأی نیاورد، در صدد پیوستن به دادگاه جنایات بینالملل برآمدهاند تا بتوانند، از بازرسان سازمان ملل برای بررسی جنایات جنگی صهیونیستها، دعوت کنند.
نخستوزیر رژیم صهیونیستی اما، به شدت مخالف پیوستن فلسطینیها به دادگاه جنایی بینالملل است، وی میگوید که فلسطین یک کشور نیست و بر همین اساس، حق عضویت در این نهاد را ندارد.
وی همچنین در اظهارنظری جالب، حکومت خودگردان را «رژیم همدست حماس» خوانده و رد تقاضای مقامات این تشکیلات، برای پیوستن به دیوان بینالمللی را خواستار شده است.
رژیم صهیونیستی از سال 2008 تاکنون، سه بار نوار غزه را مورد هجوم همهجانبه نظامی قرار داده؛ در آخرین نوبت از حملات که تابستان امسال واقع شد، 2140 فلسطینی جان باختند.
دادگاه جنایی بینالملل، در صورت موافقت رژیم صهیونیستی، اختیار حقوقی و توان اعزام بازرس به سرزمینهای اشغالی و بازجویی ژنرالهای مسئول در کشتار شهروندان فلسطینی را خواهد داشت.