سرزمین افاغنه

آخرین اخبار در رابطه با کشور من افغانستان

سرزمین افاغنه

آخرین اخبار در رابطه با کشور من افغانستان

خروج چاشنی های انفجاری نشانه بارز سناریو ساختگی 11 سپتامبر

یکی از شواهدی که محققان سازمان «مهندسان و معماران حقیقت‌یاب 11 سپتامبر» در تقویت نظریه تخریب مهندسی‌شده به آن اشاره کرده‌اند، وجود شواهدی از «چاشنی‌های انفجاری» است که در فیلم‌ها و تصاویر ریزش برج‌ها و ساختمان شماره 7 دیده می‌شود.

 چاشنی‌های انفجاری کلاهک‌های منفجره‌ای هستند که در صنعت بمب‌سازی برای انفجار مواد منفجره بسیار قوی به کار گرفته می‌شود. درمباحث تخصصی مربوط به تخریب، از این اصطلاح برای اشاره به نمود فیزیکی توده‌ها یا فواره‌های گرد و خاک برخاسته از ساختمان‌ها در حین عملیات تخریب با مواد منفجره استفاده می‌شود.
 
در اصطلاحات تخریب با انفجار، چاشنی‌های انفجاری فواره‌های گرد و خاکی هستند که هنگام تخریب ساختمان از آن به بیرون می‌زنند. نمونه آن را در یکی از برج‌های دو قلو ببینید.در تصاویر و ویدئوهای به دست آمده از سقوط برج‌های شمالی و جنوبی، بسیاری از این چاشنی‌های انفجاری دیده می‌شوند .
طبق استدلال سازمان مهندسان و معماران حقیقت‌یاب 11 سپتامبر، تقریباً هیچ عکس یا ویدئویی از برج‌های دو قلو وجود ندارد که شواهد مربوط به این چاشنی‌های انفجاری در آنها دیده نشوند. در تصویر زیر که 5 ثانیه پس از شروع ریزش برج شمالی از آن گرفته شده است در هر دو سمت ساختمان، توده‌های گرد و خاکی که به بیرون فوران کرده‌اند دیده‌ میشوند که چندین طبقه پایین‌تر از گرد و خاک ناشی از ریزش ساختمان قرار دارند. این فوران‌های گرد و خاک به بیرون، همان نشانه‌های چاشنی‌های انفجاری هستند که به زعم کارشناسان به علت نحوه طراحی برج‌های تجارت جهانی برای سقوط عمودی آنها الزامی بوده‌اند.
به گفته کارشناسان تخریب مهندسی شده برای اینکه برج‌های تجارت جهانی به صورتی که ما دیده‌ایم عمودی سقوط کنند، لازم است نقاط مفصلی اسکلت اولیه که وظیفه حفظ استحکام و به هم متصل کردن ساختمان را به هم دارند، شکسته شوند تا هر طبقه بالاتر که سقوط می‌کند هنگامی که به پایین می‌رسد، با مقاومتی روبرو نشود. تنها در چنین صورتی است که ساختمان به صورت صاف و با سرعتی برابر با سرعت سقوط آزاد سقوط می‌کند. در تصاویر و فیلم‌های مربوط به سقوط برج جنوبی نیز شواهد مربوط به چاشنی‌های انفجاری دیده می‌شوند. در تصویر زیر، پیکان قرمز رنگ به توده‌های گرد و خاکی اشاره می‌کند که ده طبقه پایین‌تر از منطقه اصلی تخریب‌شده از ساختمان بیرون زده‌اند.
 
در فروریزی برج شمالی، سه مجموعه چاشنی انفجاری در نقاط مختلف ساختمان دیده می‌شود. هر کدام از این مجموعه‌ها به صورت دو چاشنی انفجاری مجزا در یک طبقه یکسان از ساختمان قابل مشاهده هستند. الگوی بروز چاشنی‌های انفجاری در این برج آنقدر متمرکز و منظم است که نمی‌توان آن را با فرضیه پیستون توجیه کرد. اگر فرضیه پیستون صحیح بود، ما در هر طبقه به صورت متوالی فشارهای مشابهی را شاهد می‌بودیم.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.