به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه تحلیلی "هیل" ؛ "توماس جی بونومو" تحلیلگر پایگاه تحلیلی "هیل" با توصیه به دولت "باراک اوباما" رییس جمهور آمریکا به در پیش گرفتن مشی تعاملی در مورد کشورمان می نویسد "تصمیم گیرندگان آمریکایی باید در قبال جمهوری اسلامی ایران مشی تعاملی در پیش گیرند. آنان باید به ایران تضمین امنیتی دهند در این مسیر می بایستی امتیازات اقتصادی ای از سوی دولت آمریکا به ایران ارایه گردد."
"لغو تحریم ها و پایان دادن به مخالفت های دولت آمریکا با سرمایه گذاری نفتی و گازی سرمایه گذاران خارجی در ایران و ایجاد چشم اندازی روشن برای توافق اقتصادی، تجاری، علمی و مبادلاتی و دسترسی ایران به فناوری و بازارهای مالی جهانی از جمله اقداماتی است که در این راه دولت اوباما می تواند آنها را انجام دهد."
تحلیلگر پایگاه تحلیلی "هیل" در ادامه می افزاید "اوباما پیش تر اظهار داشت که خواستار بهبود روابط با ایران و جدی تر شدن این موضوع است اما اکنون صدایی متفاوت از کنگره به گوش می رسد که خواستار تشدید تحریم ها علیه ایران است آیا اکنون زمان مناسبی برای وضع تحریم ها علیه برنامه هسته ای ایران است. کنگره آمریکا روز چهارشنبه به این پرسش پاسخ خواهد داد. با این حال کاخ سفید با تصویب این طرح مخالف است و آن را باعث از بین بردن امکان بهبود روابط دوجانبه می داند.
در این میان "تریتا پارسی" معتقد است که تصویب این طرح پاسخی خصمانه از جانب دولت اوباما به پیروزی روحانی در انتخابات خواهد بود. "مارک دوبوویتز" مدیر بنیاد موسوم به "دفاع از دموکراسی" نیز معتقد است که دولت اوباما بایستی با ایران تعامل نماید. دولت اوباما هفته گذشته با برداشتن بخشی از تحریم های وضع شده علیه واردات داروبه ایران تمایل خود به تعامل با ایران را نشان داد."
نویسنده در پایان به فرصت بدست آمده برای دولت اوباما می نویسد "تصمیم گیرندگان آمریکایی باید بداند که با برداشتن فشار از روی ایران می تواند روابط خوبی با ایران از نظر سیاسی و اقتصادی داشته باشد. دولت اوباما باید اینک پس از پیروزی حسن روحانی پیشنهاد تعامل مستقیم را به آنه کشور ارایه دهد. ادامه دیپلماسی و تعامل با ایران می تواند کمک کند تا از برخورد نظامی جلوگیری بعمل آید. کارشناسان امنیت ملی آمریکا مشخص کرده اند که برخورد نظامی بدون تضمین پیروزی آمریکا است و می تواند ایران را به سوی برخورد متقابل سوق دهد که خود موجب افزایش دامنه جنگ و منازعه در سرتاسر جهان خواهد شد."